Billede Credits: Pixabay

Hvor Mange Kalorier Må En Mand Få? - Her Er Svaret!

18. February 2021


Er du i tvivl om om du får nok kalorier i løbet af en dag eller om du får for mange kalorier kørt indenbords.

Så læs med her hvor vi guider dig til hvor mange kalorier du bør få om dagen. 

Hvor mange kalorier må en mand få? - En mand der gerne vil holde sig på en gennemsnits vægt bør få omkring 2800 kalorier om dagen, det er hvis du har en alder på et sted mellem 19-30 år. 

Hvis du gerne vil tabe dig skal du have et lavere kalorie indtag og modsat hvis du gerne vil tage på så skal du have et højere kalorie indtag. 

Hvis du vil tabe dig, så anbefaler man at man kan holde sig omkring 500 kalorier lavere end hvad din krop har brug for, for at holde en lige vægt. 

Er du godt tilfreds med din vægt og ønsker at holde den, så kan det være en god ide at tjekke en kalorieberegner om hvor meget du netop har brug for for at holde lige din vægt. 

Du kan finde kalorie beregnere på nettet, hvor du blandt andet kan indtaste dit aktivitetsniveau så du får en hel præcis ide om hvordan du holder din vægt.

Tak for støtten. Tak til avXperten for deres økonomiske bidrag til dette tekstindlæg. Find et stort udvalg af produkter hos avXperten webshop, eksempelvis strygejern eller utallige andre gode varer. Det betyder at avXperten får et link i dette tekstindlæg.