Billede Credits: Nadia Bernardi

Sorte Drinks

28. April 2021

Står den kommende fest på sorte drinks som tema, så skal du have denne med. Den opkvikker, er fyldig og smager bare fantastisk.

Man mener, at drinken er opfundet i London, da en kunde bad om en opstrammer tilbage i 1983.

Espresso Martini

Skal du lave flere drinks af gangen kan jeg varmt anbefale at bruge en blender. Den rigtige bartender vil nok tage sig til hovedet her, men det er bare så meget lettere, drinken bliver stadig virkelig god og du får ikke ondt i arme og skuldre af at stå og shake hele natten.

Du kommer alle ingredienserne i din shaker eller blender, lige på når pynten og shaker / blender indtil du kan se, at der kommer en lækker fyldig skum på toppen.

Der er delte meninger om kaffen skal være varm eller kold. Også her har jeg efter utallige sorte kaffe drinks kommet frem til, at resultatet bliver langt det bedste med varm kaffe og gerne en rigtig espresso, som stadig er dampende varm.

Skal du holde fest og du gerne vil imponere gæsterne, kan du lave en list med drinks som du serverer for dem i løbet af aftenen. Igen siger min erfaring, at det falder i utrolig god jord, at man ikke skal sidde og sippe i det samme hele aftenen.

Dette tekstindhold er udarbejdet med økonomisk støtte fra Perlen Odense. Hos Perlen Odense kan du købe blandt et stort og flot udvalg af Smykker produkter. Tak for hjælpen! - uden jer ville det ikke kunne lade sig gøre.